Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

UMÍCHEJTE SI BETON NETRADIČNĚ

UMÍCHEJTE SI BETON NETRADIČNĚ

17. 6. 2015 - Legendární spojení Becherovky a toniku zná pod ikonickým názvem BETON každý. Tento nejznámější český koktejl totiž naplňuje všechny atributy skvělého drinku – osvěžující a výjimečná chuť, jednoduchá příprava a snadná dostupnost surovin. Klasika z roku 1967 nyní přichází v dalším upgradu.

  • Neomezujte se pouze na citron a vyzkoušejte i jiné čerstvé sezónní ovoce a zeleninu, které legendárnímu drinku dodají další dimenzi svěžesti.
  • BETON můžete osvěžit třešněmi, bezovým květem, ředkvičkou, mátou, hruškou, jahodami, melounem, rybízem, řapíkatým celerem nebo čili papričkou.
  • Personalizujte si svůj BETON a vtiskněte mu díky méně tradičním ingrediencím pokaždé jinou chuť.

K přípravě klasického BETONU jsou zapotřebí tyto základní suroviny – Becherovka Original, kvalitní tonik (doporučujeme River Original), kvalitní led a čerstvý citron. Jednou z netradičních obměn klasického koktejlu je také BETON Bitter servírovaný ve vinné sklenici. Ten v sobě snoubí základní ingredience nezbytné pro přípravu BETONU a navíc kapku aperitivu KV14. Tento likér rovněž pochází z dílny karlovarské Becherovky a vyrábí se u nás již od roku 1966.

Tip barmana Jiřího George Němce - barmana a globálního ambasadora značky Becherovka Original

„Při servírování Becherovky s tonikem se nebojte experimentovat a sáhnout po originálních nádobách. Při letních oslavách od svatby přes zahradní a narozeninové party výborně poslouží rozmanité hrnky a skleničky, vázičky nebo malé zavařovací sklenice.“


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: lukas.jungbauer@pleon-impact.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz