Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zámecký Family Fest 2015 nabídne zábavu dětem i jejich rodičům

Zámecký Family Fest 2015 nabídne zábavu dětem i jejich rodičům

22. 6. 2015 - ZLÍN - Ve Zlíně se chystá první ročník Family Festu, který potěší rodiny s dětmi. Akce se koná v sobotu 27. června od 9:00 do 19:00 v prostorách nádvoří zámku ve Zlíně a v přilehlém sadu Svobody.

Celodenní akce začne jarmarkem krámku Dary kraje, na kterém bude možné zakoupit farmářské potraviny od regionálních dodavatelů. Zároveň bude probíhat řemeslný jarmark neziskových organizací ze Zlína a okolí, které pro děti chystají velmi zajímavé dílny. Děti si s pomocí lektorů vytvoří výrobky ze dřeva, kovu a jiných netradičních výtvarných materiálů. „Na trávníku kolem zámku chystáme k odpočinku a ke svačině velké piknikoviště. Deky si rodinky mohou přinést své vlastní anebo si je budou moci na místě zakoupit,“ sdělila organizátorka akce Věra Stojarová.

Další odpočinkovou a zároveň hravou plochou bude tzv. slámoviště – plocha plná slámových balíků. Od jedné hodiny odpoledne se rozjede doprovodný program v prostorách sadu Svobody kolem zámku. Rodiny s dětmi se mohou těšit na „Nový cirkus“, stromolezení, čajovnu pro děti, hudební workshop, skákací hrad, dráhu pro RC auta a další aktivity. Na pódiu před zámkem budou připravená divadla pro děti, dechová dílna didgeridoo, hlavní hvězdou celého dne pro děti bude kapela Pískomil se vrací! Jedná se o velmi zajímavý hudební projekt punkové kapely pro děti.

 

Zámecký Family Fest 2015

Začátek: 9:00 (jarmark Dary kraje, řemeslný workshop, piknikoviště, slámoviště, čajovna pro děti, skákací hrad)

kulturní program: 13:00 divadlo pro děti “Včelí královna” 14:00 divadlo Hvizd „Princezna a drak“ 15:00 dechová dílna didgeridoo 17:30 Pískomil se vrací!

V případě deště se akce koná v přízemí zlínského zámku. Vstup na akci je zdarma.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz