Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

I Status Quo se musí dobře najíst

I Status Quo se musí dobře najíst

8. 11. 2011 - Olomouc 5. listopadu ožila rockem. V rámci čtvrtého ročníku Rockové Olomouce zavítala do hanácké metropole britská skupina Status Quo. Exkluzivně vám přinášíme fotografii cateringového týmu, který se staral o veškeré stravování této rockové legendy, pod taktovkou gastroexperta Mirka Horáka a Tomáše Smočka.

Právě jejich tým byl vybrán k náročné přípravě i profesionální obsluze nejen výtečných muzikantů jako Status Quo jsou, ale také náročných gurmetů, kterými jsou také. O tom, že cateringový tým uspěl na výtečnou svědčí i to, že jako jediní byli jeho aktéři pozváni na jeviště s poděkováním i focením se členy skupiny.
Status Quo je kapela známá díky hudebnímu stylu boogie. V roce 1962 ji založili Francis Rossi a Alan Lancaster, tehdy hráli pod názvem Scorpions. Od roku 1968 do roku 2007 nabídli svým fanouškům rovných 33 studiových alb. Mezi jejich nejznámější hity patří například Down, Down, Rockin' All Over the World, Whatever You Want či In The Army Now.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz