Zajímavé semináře jako již tradičně připravila pro nadšené i profesionální kuchaře ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Rozhodně je na co se těšit!
Na téma: „MODERNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ“
Datum konání 17. září 2015. Místo konání Nestlé Česko s.r.o., Praha 4. Obsah semináře: historie české kuchyně, tradiční pokrmy, české svátky v gastronomii, posvícení, Velikonoce, Vánoce, M.D. Rettigová, sezonní suroviny v tradičních pokrmech, degustační menu. Cena semináře pro členy: 499,- Kč včetně DPH, pro nečleny 998,- Kč včetně DPH. přihláška: http://akc.cz/seminar-330/seminar-moderni-ceska-kuchyne. Uzávěrka přihlášek 5. září 2015. Počet míst je omezen.
Na téma: „ZELENINA, OVOCE A BYLINKY PRO MODERNÍ GASTRONOMII“
Datum konání 20. září 2015. Místo konání CESK, Brno Maloměřice. Obsah semináře: Zelenina, čerstvá vs. Zmražená, příprava jídel ze zeleniny a degustace. Cena semináře pro členy: 990,- Kč včetně DPH, pro nečleny 1.980,-Kč včetně DPH, pro studenty (členy) : 500,- Kč včetně DPH. Přihláška: http://akc.cz/seminar-315/seminar-zelenina-ovoce-a-bylinky-pro-moderni-gastronomii-brno. Uzávěrka přihlášek 10. října 2015. Počet míst je omezen.
Na téma: „ZVĚŘINA“
Datum konání: 23. října 2015. Místo konání Nestlé Česko s.r.o., Praha 4. Obsah semináře: Základní rozdělení zvěřiny, chov, porážka, zrání zvěřiny, tepelné úpravy zvěřiny, degustační menu. Cena semináře pro členy: 499,-Kč včetně DPH, pro nečleny 998,- Kč včetně DPH. Přihláška: http://akc.cz/seminar-329/seminar-zverina. Uzávěrka přihlášek 15. října 2015. Počet míst je omezen.
Na téma: „CATERING, RAUTY“
Datum konání: 20. listopadu 2015. Místo konání Nestlé Česko s.r.o. Praha 4. Obsah semináře: Základní rozdělení - raut, bufet, banket, catering, carving, avantgardní catering, ice art, Studený catering – finger food, teriny, tartary, paštiky, Teplý catering – roastbeef, wellington. Cena pro členy: 499,- Kč včetně DPH, pro nečleny 998,- Kč včetně DPH. Přihláška: http://akc.cz/seminar-328/seminar-catering-rauty. Uzávěrka přihlášek 10. listopadu 2015. Počet míst je omezen.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.