Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘE pořádané AKC ČR. Zapište si do diářů!

VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘE pořádané AKC ČR. Zapište si do diářů!

Zajímavé semináře jako již tradičně připravila pro nadšené i profesionální kuchaře ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Rozhodně je na co se těšit!

Na téma: MODERNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ

Datum konání 17. září 2015. Místo konání  Nestlé Česko s.r.o., Praha 4. Obsah semináře: historie české kuchyně, tradiční pokrmy, české svátky v gastronomii, posvícení, Velikonoce, Vánoce, M.D. Rettigová, sezonní suroviny  v tradičních pokrmech, degustační menu. Cena semináře pro členy: 499,- Kč včetně DPH,  pro nečleny 998,- Kč včetně DPH. přihláška:  http://akc.cz/seminar-330/seminar-moderni-ceska-kuchyne. Uzávěrka přihlášek 5. září 2015. Počet míst je omezen.

Na téma: ZELENINA, OVOCE A BYLINKY PRO MODERNÍ GASTRONOMII“

Datum konání 20. září 2015. Místo konání CESK, Brno Maloměřice. Obsah semináře: Zelenina, čerstvá vs. Zmražená, příprava jídel ze zeleniny a degustace. Cena semináře pro členy: 990,- Kč včetně DPH, pro nečleny 1.980,-Kč včetně DPH, pro studenty (členy) : 500,- Kč včetně DPH. Přihláška:   http://akc.cz/seminar-315/seminar-zelenina-ovoce-a-bylinky-pro-moderni-gastronomii-brno. Uzávěrka přihlášek 10. října 2015. Počet míst je omezen.

Na téma: „ZVĚŘINA“

Datum konání: 23. října 2015. Místo konání Nestlé Česko s.r.o., Praha 4. Obsah semináře: Základní rozdělení zvěřiny, chov, porážka, zrání zvěřiny, tepelné úpravy zvěřiny, degustační menu. Cena semináře pro členy: 499,-Kč včetně DPH, pro nečleny 998,- Kč včetně DPH. Přihláška: http://akc.cz/seminar-329/seminar-zverina. Uzávěrka přihlášek 15. října 2015. Počet míst je omezen.

Na téma: „CATERING, RAUTY“

Datum konání: 20. listopadu 2015. Místo konání Nestlé Česko s.r.o. Praha 4. Obsah semináře: Základní rozdělení - raut, bufet, banket, catering, carving, avantgardní catering, ice art, Studený catering – finger food, teriny, tartary, paštiky, Teplý catering – roastbeef, wellington.  Cena pro členy: 499,- Kč včetně DPH, pro nečleny 998,- Kč včetně DPH. Přihláška: http://akc.cz/seminar-328/seminar-catering-rauty. Uzávěrka přihlášek 10. listopadu 2015. Počet míst je omezen.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.akc.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz