Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Objevte talent našich a evropských vinařů s Vinicí na Kampě!

Objevte talent našich a evropských vinařů s Vinicí na Kampě!

7. 9. 2015 - PRAHA - Od čtvrtka 10. do neděle 13. září se na náměstí Na Kampě v Praze představí to nejlepší od našich a evropských vinařů společně s řadou delikates.

Vinice na Kampě – pod tímto názvem se představí na pražské Kampě akce, která si klade za cíl představit na jednom místě výběr českých a evropských vín a specialit.

„Kampa má pro nás své kouzlo, a proto se sem vždy rádi vracíme s nějakou akcí. Vinice na Kampě je pro nás novým projektem, ale rozhodně věříme, že si své fanoušky najde, protože víno a akce s ním tematicky spojené se na Kampu prostě hodí. U nás ve Francii máme skutečně kvalitní vína, ale již několik let se setkávám s víny, která jim skutečně konkurují a je velmi zajímavé je sledovat a objevovat. To se týká samozřejmě i českých a moravských vín, proto bych návštěvníkům Kampy rád nabídl možnost ochutnat tato vína a podělil se o ně.“, uvedl ředitel pořádající agentury KAZAK Communication Thomas Bouton na otázku, proč se rozhodl přivést česká vína právě na Kampu. „Zároveň chceme návštěvníkům nabídnout na jednom místě možnost ochutnat nejen to nejlepší od nás, ale také od našich sousedů a z dalších evropských zemí. Vinice by měla být příležitostí, kde můžete najednou ochutnat české víno s francouzským sýrem a třeba italským špekem, ale také rakouské víno spolu s parádním českým jehněčím z místní farmy nebo pražskou šunku a přitom neudělat víc než jen pár kroků od jednoho stánku k druhému.“

Akce bude probíhat každý den od 10:00 do 20:00, kdy budou otevřeny stánky s rozmanitou nabídkou českých a evropských vín, mnoha druhů uzenin a sýrů, ale také kvalitního pečiva či dezertů. Připraven je také hudební program ve znamení swingových či jazzových rytmů, ale chybět nebude ani tradiční cimbálovka. Na podiu

se představí řada českých a mnohdy začínajících umělců a kapel - vystoupí zde například Cimbálová muzika Trnka, Bára Zmeková, Zdenka Trvalcová či Cirkus Problem.

Více informací o akci včetně představení jednotlivých vystavujících naleznete na webu www.vinicenakampe.cz a také na facebooku Vinice na Kampě.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: marketa.pavlu@kazak.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz