Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Václavský jarmark ve Slavkově provoní burčák i ochutnávka místních cukrářů

Václavský jarmark ve Slavkově provoní burčák i ochutnávka místních cukrářů

18. 9. 2015 - SLAVKOV - Tradiční podzimní jarmark v zámeckém parku ve Slavkově u Brna provoní tuto sobotu 19. září moravští vinaři burčákem. Návštěvníci, kteří zavítají na výstavu Historické cukrárny uvnitř zámku, se můžou těšit na ochutnávku zdarma od místních cukrářů.

Součástí jarmarku bude také řemeslná dílnička, konaná k příležitosti výstavy o cukrářském umění, s názvem Zahrajem si na cukráře. Děti si při ní můžou vyzkoušet tvořit dorty a cukroví ze sochařské hlíny a dalších tvořivých materiálů.

Návštěvníci jarmarku se opět můžou těšit na desítky řemeslných stánků s dekorativními předměty, bižuterií, ruční a řemeslnými výrobky, ale i domácí marmelády, včelí med, oříšky, cukrovinky apod.. Nebude samozřejmě chybět ani občerstvení.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: slamova@zamek-slavkov.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz