Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

5. ročník vegetariánského festivalu otevře své brány tento víkend na Vyšehradě

5. ročník vegetariánského festivalu otevře své brány tento víkend na Vyšehradě

25. 9. 2015 - PRAHA - Oslava jídla a pestrých vegetariánských chutí, ochutnávky živé kuchyně, přednášky o udržitelném životním stylu, inspirace a netradiční program pro děti i dospělé.

To vše přinese již tradiční vegetariánský festival pro šest smyslů - Vegefest 2015. Jeho pátý ročník proběhne ve Starém Purkrabství na Vyšehradě během následující soboty a neděle.

Doprovodný program potěší děti i dospělé. Program je tedy připraven nejen pro jednotlivce, ale pro celou rodinu. „Návštěvníci se mohou těšit na živé koncerty, kruhy zpívání a bubnování, cvičení a pohybové workshopy pod širým nebem, dětský koutek, divadlo pro děti, masážní stan a další. Letos se v programu objeví například Létající koberec, Dalibor Neuwirt, Jayamantra, taneční divadlo Bílá velryba, Michal Haman, a hlavním hudebním hostem festivalu bude v neděli Satyadev Barman z Indie, kterého na tabla doprovodí Tomáš Reindl“ popisuje Tereza Dlabalová, organizátorka festivalu.

Součástí festivalové scény bude letos nově i „Dařiště“ (zajišťuje Hearth.net). Místo, kde můžete něco darovat nebo si něco vzít. „Dařiště“ bude zaměřeno na výměnu receptů, vlastních výrobků (trvanlivé potraviny, domácí kosmetika a podobně) a kuchyňského náčiní.

Návštěvníci si mohou odpočinout v „houpacích sociálních sítích“ s příběhem, které upletli vězni či mladí lidé bez domova. Součástí Vegefestu je nabídka festivalové tržnice, kde budete moci zakoupit sortiment potravinářského i jiného zboží z oblasti zdravého životního stylu.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: darina.miklovicova@gmail.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz