Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

GALERIE HARFA SE NA TŘI DNY PROMĚNÍ V ČOKOLÁDOVÝ RÁJ

GALERIE HARFA SE NA TŘI DNY PROMĚNÍ V ČOKOLÁDOVÝ RÁJ

22. 10. 2015 - PRAHA - Milujete čokoládu a jiné cukrovinky? Chcete se pobavit, skvěle si pochutnat a zároveň se něčemu přiučit? Přijďte do Galerie Harfa a užijte si s celou rodinou další ročník oblíbeného Čokoládového festivalu.

Ve dnech od 23. do 25. října 2015 bude Galerie Harfa již po čtvrté hostit Čokoládový festival s jedinečnou kulinářskou přehlídkou, výstavou obrazů malovaných čokoládou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami. Nebude chybět ani vaření s čokoládou, dětská dílna, workshopy či koncerty. Otevírací doba je v pátek od 14 do 18 hodin, v sobotu od 10 do 18 hodin a v neděli od 10 do 16 hodin. Vstup je zdarma.

Jste-li milovníky čokolády, rozhodně si festival nenechte ujít! Pořádající agentura ChrisFromParis si i letos připravila bohatý program. Budete mít možnost zhlédnout kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři David Cirkva a Michaela Čudová předvedou své nápadité recepty. Můžete se tak těšit na přípravu a ochutnávky méně obvyklých jídel, jako je malinové Rizotto „arborio“ s bílými hoblinkami čokolády a marinovanou řepou nebo mrkvovo-čokoládová polévka zdobena sušeným perníkem, drůbeží paštika s bílou čokoládou a brusinkami nebo grilovaná zelenina s omáčkou z bílé čokolády a camembertu.

Návštěvníci si budou moci prohlédnout i největší čokoládový cupcake v České republice. Dezert dosahuje výšky 0,90 metru a vyrobila ho firma Cobbler´s Prague Bakery. Pořadatelé také představí velký svatební dort vytvořený celý z bonbonů. Pro děti bude připravena dílna, kde si budou moci malovat. Po celou dobu festivalu bude také probíhat soutěž o kuchyňského robota, kávovary Tchibo a čokoládové pochoutky. Čokoládový festival není otevřen pouze čokoládě, ale návštěvníci budou moci vyzkoušet i vafle, palačinky, perníčky a jiné dobroty či ochutnat speciality jako čokoládové pivo.



Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.galerieharfa.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz