Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Adventní farmářské trhy, za Barborou do Kroměříže

Adventní farmářské trhy, za Barborou do Kroměříže

25. 11. 2011 - KROMĚŘÍŽ - Ve čtvrtek 1. prosince 2011 od 10:00 do 16:00 hodin proběhne v Květné zahradě v Kroměříži akce s názvem „Advent v Libosadu aneb sv. Barbora naděluje“.

Program je situován do prostor Studeného skleníku a Čestného dvora. Pro návštěvníky je připraven řemeslný jarmark a během dne vystoupí žáci kroměřížských škol.
K vánočním svátkům se pojí různé tradice, z nichž některé pocházejí již z předkřesťanských dob a souvisejí s oslavou slunovratu, který na tyto dny připadá. K těmto tradicím patří vánoční stromek, dárky, vánoční cukroví a samozřejmě taky jesličky resp. betlém. Návštěvníci Květné zahrady budou mít jedinečnou možnost prohlédnout si ve Studeném skleníku pro naši zeměpisnou polohu trochu netypické, exotické jesličky. Věříme, že i tento zážitek přispěje k jejich svátečně-vánoční náladě.
O adventních víkendech se můžete těšit na adventní farmářské trhy v Květné zahradě. Tyto se uskuteční 2. – 4. 12., 10. – 11. 12., a 17. – 18. 12. 2011 vždy od 10:00 do 16:00 hodin. Návštěvníci si jistě vyberou a nakoupí ze široké a pestré nabídky zboží, přitom mohou obdivovat ukázky lidových řemesel.
Vstup na Advent v Libosadu i farmářské trhy Květné zahradě je bezplatný.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz