Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Potravinářské veletrhy SALIMA již za čtvrt roku!

Potravinářské veletrhy SALIMA již za čtvrt roku!

26. 10. 2015 - Čas je neúprosná veličina a tak se nezadržitelně blíží jubilejní, již třicátý potravinářských veletrh SALIMA 2016. Za tři měsíce se otevřou brány brněnského výstaviště, aby přivítaly návštěvníky na mezinárodních potravinářských veletrzích SALIMA/VINEX, MBK a INTECO, které proběhnou v termínu od 17. do 20. února 2016.

Stejně jako na Salimě v roce 2014 bude oddělená prezentace technologií a finálních produktů. V pavilonu „A“ se budou prezentovat potraviny české i zahraniční provenience, budou zde umístěny oficiální zahraniční účasti a stánky jednotlivých dodavatelů potravin, alkoholických i nealkoholických nápojů, cukrovinek, kávy, čaje a lahůdek.

Veškeré technologie a technologické expozice veletrhů SALIMA/VINEX, MBK a INTECO, pro výrobu potravin a nápojů, budou instalovány v pavilonu „V“, kde se návštěvníci setkají v jednotlivých sekcích s novinkami, novými stroji, zařízeními a jejich inovacemi.

Potravinářské veletrhy SALIMA/VINEX, MBK a INTECO doplňuje 29. mezinárodní veletrh obalů a tisku EmbaxPrint, který bude probíhat od 17. do 19. února v pavilonu „G“. Spojení potravinářských veletrhů s veletrhem EmbaxPrint se osvědčilo i v minulých ročnících a hlavním důvodem je, že vysoké procento produkce obalového průmyslu směřuje právě do potravinářství.

Pokud patříte mezi výrobce nebo dodavatele, kteří svou účast na potravinářských veletrzích ještě zvažují, nejste na 100% rozhodnuti, nemáte s veletrhy zkušenost nebo se obáváte náročné přípravy, můžete si být jisti, že k přihlášce na potravinářské veletrhy SALIMA získáte jako bonus bezplatné poradenství, jak uspět na veletrhu a jak se na něj připravit. Vážení obchodní přátelé, rozhodněte se správně a investujte své prostředky efektivně. Nezapomeňte se přihlásit na mezinárodní veletrhy SALIMA/VINEX – MBK – INTECO, veletrhy s dlouholetou tradicí doplněné veletrhem obalů a tisku EmbaxPrint. Veškeré informace o cenách a možnostech přihlášení vystavovatelů on-line naleznete na www.salima.cz. Veletrhy Brno, a.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.bvv.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz