Štamgast & Gurmán

VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘ NA TÉMA „VŮNĚ STŘEDOMOŘÍ“

VZDĚLÁVACÍ SEMINÁŘ NA TÉMA „VŮNĚ STŘEDOMOŘÍ“

13. 11. 2015 - Asociace kuchařů a cukrářů ČR – pobočka Severní Morava a Slezsko pořádá vzdělávací seminář na téma „Vůně středomoří“.

Seminář se bude konat dne 10. prosince 2015 v Integrované střední škole – Centrum odborné přípravy a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí.

Lektoři: Petr Erin Kováč - finalista soutěže Kuchař roku 2015/2016,  Executiv chef  restaurace Potrefená Husa Brno

Program
Faraona al forno ( perlička  s pancetou, máslem a bylinkami )

Coniglio Porchetato  ( roládka z králíka se šalvějí a fenyklem)

Carpacio di Branzino  ( carpacio z mořského vlka )

Risotto con funghi ( hřibové rizoto)

Netradiční suroviny a jejich zpracování

Základy francouzské kuchyně  Bylinky a jejich použití v gastronomii

Informace
Termín semináře : 10.12.2015

Dopolední seminář:    9  - 13 hod

Odpolední seminář   15 – 19 hod

Cena semináře:  Člen AKC   1 000,- Kč včetně DPH, Nečlen 1 500,- Kč včetně DPH,  Junior oboru gastronomie  do 18 let  800,- Kč včetně DPH .

V ceně semináře je zahrnuta účast na semináři, ochutnávka, certifikát.

Kontaktní osoba :  Bc. Marie Paprstkářová

Přihlášky zasílejte  do 8. 12. 2015   na e-mailovou adresu  mpaprstkarova@isscopvm.cz, telefon:   776 310 481

Poznámka: platba v hotovosti před zahájením semináře. Počet účastníků je omezen.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz