13. 11. 2015 - Asociace kuchařů a cukrářů ČR – pobočka Severní Morava a Slezsko pořádá vzdělávací seminář na téma „Vůně středomoří“.
Seminář se bude konat dne 10. prosince 2015 v Integrované střední škole – Centrum odborné přípravy a Jazykové škole s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí.
Lektoři: Petr Erin Kováč - finalista soutěže Kuchař roku 2015/2016, Executiv chef restaurace Potrefená Husa Brno
Program
Faraona al forno ( perlička s pancetou, máslem a bylinkami )
Coniglio Porchetato ( roládka z králíka se šalvějí a fenyklem)
Carpacio di Branzino ( carpacio z mořského vlka )
Risotto con funghi ( hřibové rizoto)
Netradiční suroviny a jejich zpracování
Základy francouzské kuchyně Bylinky a jejich použití v gastronomii
Informace
Termín semináře : 10.12.2015
Dopolední seminář: 9 - 13 hod
Odpolední seminář 15 – 19 hod
Cena semináře: Člen AKC 1 000,- Kč včetně DPH, Nečlen 1 500,- Kč včetně DPH, Junior oboru gastronomie do 18 let 800,- Kč včetně DPH .
V ceně semináře je zahrnuta účast na semináři, ochutnávka, certifikát.
Kontaktní osoba : Bc. Marie Paprstkářová
Přihlášky zasílejte do 8. 12. 2015 na e-mailovou adresu mpaprstkarova@isscopvm.cz, telefon: 776 310 481
Poznámka: platba v hotovosti před zahájením semináře. Počet účastníků je omezen.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.