Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Na besedu s rybářem Jakubem Vágnerem

Na besedu s rybářem Jakubem Vágnerem

16. 11. 2015 - ZLÍN - V současnosti nejslavnější český rybář Jakub Vágner míří do Zlína. Přednášet bude ve středu 18. listopadu od 16:30 ve Velkém kině.

Vzhledem ke svému vytížení se Jakub Vágner účastní besed spíše výjimečně. V případě Zlína jde výjimku a vzácnou možnost se s úspěšným rybářem setkat osobně.

„Po besedě proběhne velká autogramiáda a budete mít možnost se s ním i vyfotit. Přednáška je primárně určená rodinám s dětmi,“ vzkazují organizátoři z CK Donamo.  Vstupné na besedu stojí 150 Kč, v předprodeji je lze koupit ve Velkém kině, www.gacinema.cz, nebo CA Sunvia, www.ca-sunvia.cz.

Jakub Vágner cestuje za rybami a dobrodružstvím téměř do všech koutů světa. Jeho expedice většinou směřují do odlehlých, mnohdy i málo probádaných oblastí naší planety. V posledních letech se zaměřuje především na výpravy do povodí řeky Amazonky v Jižní Americe a také na černý kontinent, kde se věnuje průzkumu poslední perly Afriky, Kongu.

Jakub Vágner je držitelem mnoha zajímavých neoficiálních i oficiálních rybářských rekordů, které sdružuje Mezinárodní asociace sportovního rybolovu IGFA.Zajímavé články, fotografie i videa Jakuba Vágnera naleznete na www.jakubvagner.cz.

02402-Jakub_Vagner,_zdroj_www.jakubvagner.cz.jpg

Foto: www.jakubvagner.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz