Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VÁNOČNÍ ATMOSFÉRA V PRAŽSKÉ TRŽNICI V HOLEŠOVICÍCH

VÁNOČNÍ ATMOSFÉRA V PRAŽSKÉ TRŽNICI V HOLEŠOVICÍCH

5. 12. 2011 - PRAHA - S prvním prosincovým dnem vstoupila do Pražské tržnice v Holešovicích slavnostní vánoční atmosféra. U hlavní brány stojí krásný statný smrk z šumavských lesů a v jeho blízkosti dřevěné stánky s typickým vánočním zbožím.

Advent na zákazníky dýchne i z haly 22, kde prodejci kromě tradiční nabídky ovoce, zeleniny a třeba medu či sýrů nabízejí nyní také jmelí, adventní věnce a další vánoční zboží. Celým areálem se line vůně svařeného vína či pečených kaštanů.

Až do Vánoc mohou zákazníci v Pražské tržnici nakoupit nepřeberné množství vánočních dekorací, doplňků, zboží a dárků. K sehnání tu jsou hojně žádané tradiční foukané vánoční ozdoby ze skla, ozdobný balící papír, vánoční dekorace jako např. ozdoby, světýlka do oken, svíčky, jmelí, adventní věnce a mnoho dalších.

Pražská tržnice nabídne i velký výběr umělých stromečků. Živé stromky se budou prodávat před halou 22, kapři dokonce na dvou místech – před halou 22 a tradičně před tržnicí na Bubenském náměstí. K areálu tržnice již nyní přiláká vůně pečených kaštanů, svařeného vína, medoviny nebo sladkých trdelníků, slyšet jsou i vánoční koledy, takže pokud jste ještě nestihli zaregistrovat vánoční období, neváhejte a přijďte do Pražské tržnice, která je otevřena i o adventních nedělích

O adventních sobotách 3., 10. a 17. prosince navíc pokračují oblíbené Holešovické trhy v hale 22 za účasti ještě většího počtu prodejců než obvykle.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz