Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Veletrhy cestovního ruchu plné zážitků

Veletrhy cestovního ruchu plné zážitků

6. 1. 2016 - V polovině ledna na brněnském výstavišti proběhnou tradiční veletrhy cestovního ruchu. Veletrhy GO a REGIONTOUR se uskuteční od čtvrtka 14. ledna do neděle 17. ledna 2016 a na návštěvníky zde čeká pestrá nabídka zájezdů, výletních cílů, ale také nejrůznějších zážitků od adrenalinových sportů až po ochutnávky gastronomických specialit.

Brněnské veletrhy cestovního ruchu ideálně propojují statickou prezentaci s živými pozvánkami do jednotlivých destinací - přednáškami s promítáním, pódiovými vystoupeními, ukázkami sportovních zážitků nebo ochutnávkami kulinářských specialit. Podtitul GO a REGIONTOUR “veletrhy plné zážitků, příjemného strávení volného času a informací” vystihuje rozšíření nabídky, která v posledních letech přitahuje zájemce nejen o cestování, ale také o aktivní způsob života. Poslední ročník si prohlédlo téměř 32 tisíc návštěvníků, z velké části rodin s dětmi.

02463-BVV_JGZ_3751___kopie_web.jpg

Nosnými tématy budou dovolená v sezoně 2016, aktivní trávení volného času, lodě a jachty, autoturistika a cykloturistika včetně elektrokol. Po dlouhé době se v Brně bude prezentovat Švýcarská centrála, a to nejen infostánkem, ale také nabídkou a ochutnávkami švýcarských sýrů a čokolády, výstavou velkoformátových fotografií a prezentacemi na pódiu.

02463-BVV_toci_pivo_JGZ_3809_web.jpg

Početnou cílovou skupinu cykloturistů osloví Cyklistická vesnička s informačními materiály o cyklotrasách, cyklostezkách a doprovodných službách. V nabídce aktivní dovolené samozřejmě mají své pevné místo také pěší turistika, lázeňství, wellness, přehlídka golfových resortů a skiareálů. V rámci veletrhů se uskuteční 4. ročník festivalu RegFoodFest, který pozve do světa lákavých chutí. Velký prostor bude věnován také prezentaci pivovarů. Nabídku doplní regionální potraviny a projekty Vína z Čech a Moravy a Svět kávy. Na RegFoodFest naváže finále již 22. ročníku soutěže Gastro Junior Brno – Bidvest Cup, která je zároveň Mezinárodním mistrovstvím České republiky mladých kuchařů, cukrářů a číšníků. Zcela nevšední cestovatelské zážitky pak nabídne 19. ročník festivalu GO Kamera, který se v Kongresovém centru brněnského výstaviště koná po celé čtyři veletržní dny.

02463-BVV_junior_JGZ_3894_web.jpg

Více informací naleznete na www.regiontour.cz

Zdroj foto a text: Markéta Kamenická

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz