Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Lázně Luhačovice opět úspěšné na Velké ceně cestovního ruchu

Lázně Luhačovice opět úspěšné na Velké ceně cestovního ruchu

18. 1. 2016 – LUHAČOVICE - V soutěži Velká cena cestovního ruchu 2015/2016 opět uspěly Lázně Luhačovice, a. s. V kategorii nejlepší lázeňský a wellness balíček obsadily tentokrát stříbrnou příčku se svým produktem „Ve víru tance“.

Lázně Luhačovice stříbrné

Lázně Luhačovice, a. s. získaly skvělé druhé místo a cenu za toto umístění převzal na slavnostním vyhlášení ve čtvrtek 14. ledna 2016 v Brně výkonný ředitel akciové společnosti Ing. Jiří Dědek, MBA. Soutěž je vyhlašována vydavatelstvím C.O.T. media a Veletrhy Brno v rámci veletrhů GO a Regiontour. „Pobyt s názvem Ve víru tance se řadí k výjimečným produktům na českém trhu vzhledem k obsahu poskytovaných služeb. Byl sestaven tak, aby oslovil všechny, kteří se během wellness pobytu chtějí zdokonalit ve společenském nebo latinském tanci. Poptávka po daném pobytu je podpořena spoluprací s profesionálními tanečníky Janem Onderem a Lucií Hunčárovou, kteří výuku povedou. Jedná se o mediálně známé tanečníky, kteří pravidelně vystupují v populární soutěži České televize „StarDance… když hvězdy tančí“,“ uvedl J. Dědek.

Tanečníci Jan Onder a Lucie Hunčárová

 

Zdroj foto a text: Ing. Štefan Kuča

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz