Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Brněnský FoodPark se ponese v duchu sladkého valentýnského speciálu

Brněnský FoodPark se ponese v duchu sladkého valentýnského speciálu

28. 1. 2016 – BRNO - Největší potravinový trh FoodPark na Jižní Moravě nabídne v sobotu 6. února 2016 od 9 do 15 hodin v Malé Americe to nejlepší z rukou samotných cukrářů.

Pět desítek regionálních i zahraničních prodejců

Návštěvníkům, a především všem zamilovaným, přinese nejen čerstvou inspiraci na valentýnské dárky, ale také možnost ochutnat kvalitní lokální potraviny. Na jednom místě tak budou moci zákazníci nakoupit až od 50 regionálních a zahraničních prodejců jídla, nápojů a dalších surovin. Účastníci se mohou těšit tuto sobotu například na oblíbenou cukrářku B-Cake, zdravé dorty od Raw with love, cukrárnu Momenta s francouzskými specialitami či cukrárnu Tutti Frutti.

FoodPark v Brně!

Sladký valentýnský speciál

Jediný krytý brněnský trh pořádá tematické akce pravidelně každou druhou sobotu. Tentokrát si FoodPark připravil pro své návštěvníky sladký valentýnský speciál. „Rádi bychom využili této příležitosti a ukázali lidem, že i sladké může být zdravé. Ochutnat bez výčitek budou moci například výtečné zdravé raw dorty a pamlsky, dorty z pravé belgické čokolády či sladkosti bez lepku či cukru. Zamilovaní zajisté ocení širokou nabídku originálních valentýnských dárků, kterými mohou potěšit své polovičky,“ uvedla Dana Drásalová, organizátorka oblíbeného brněnského trhu FoodPark s tím, že mimo sladkých dobrot budou na pultech prodejců také jídla vybraných zástupců restaurací či nejrůznější mezinárodní kuchyně.

FoodPark bar, pivní lékárna a sirupy od Vandy

Kromě výtečného jídla, se budou moci návštěvníci zahřát u FoodPark baru, který nabídne teplé nápoje. Nebude chybět ani pivní lékárna, vína z Jižní Moravy, vyhlášená Mandlovice nebo známé sirupy od Vandy. „Pečlivě vybíráme a pravidelně kontrolujeme kvalitu prodávaných potravin a surovin. Snažíme se našim zákazníkům nabídnout to nejlepší, co v běžném obchodě nenajdou,“ řekla Drásalová. FoodPark představuje místním největší přehlídku regionálních producentů na jednom místě. „Naším cílem je v tomto roce rozvinout kulturu nejen potravin, ale i doprovodnými eventy, o které je v Brně stále větší zájem,“ dodala Drásalová.

O FoodParku

Projekt FoodPark je pravidelný potravinový trh pod záštitou města Brna konaný v prostorách Malé Ameriky na ulici Hybešova 1. Každou druhou sobotu pořádá tematický trh se sortimentem nejvyšší kvality. Kromě masa, uzenin, sýrů a pečiva zde lze nakoupit domácí marmelády, sirupy, čerstvou kávu i čaj, sladké a slané dobroty. Ovoce, zeleninu, koření a nevšední ingredience střídají ty nejlepší výrobky pro zdravou výživu. Své si zde najdou také celili i lidé s bezlepkovou dietou.

Přehled akcí

6. 2. - sladký valentýnský speciál

20. 2. - pravidelný potravinový trh

5. 3. - sýry a víno speciál

19. 3. - pravidelný potravinový trh

2. 4. - pravidelný potravinový trh

Zdroj text a foto: Dana Drásalová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz