Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

O Východní Moravu je na Slovensku zájem

O Východní Moravu je na Slovensku zájem

4. 2. 2016 - VÝCHODNÍ MORAVA – Zlínský kraj prezentoval svůj potenciál v cestovním ruchu na veletrhu ITF Slovakiatour, který proběhl ve dne 28. – 31. ledna 2016 na výstavišti Incheba v Bratislavě.

Motto: Tradice a památky regionu Východní Morava

Expozici o ploše 15 m2 připravila Centrála cestovního ruchu Východní Moravy a vytvořila prostor pro prezentaci nabídky všech oblastí turistického regionu Východní Morava – Slovácka, Kroměřížska, Valašska, Zlínska a Luhačovicka. Tematickým mottem stánku byly tradice a památky regionu Východní Morava. Toto téma bylo akcentováno v grafické podobě stánku, kde byla využita působivá fotografie Archeoskanzenu v Modré u Velehradu doplněná snímkem Jurkovičovy rozhledny v Rožnově pod Radhoštěm.

ITF Bratislava

Návštěva velvyslankyně Lívie Klausové

Vedení Zlínského kraje zastupoval na veletrhu člen Rady Zlínského kraje Ladislav Kryštof, který se zúčastnil slavnostního zahájení veletrhu. Na stánku Zlínského kraje pak jednal s řadou hostů, mimo jiné s velvyslankyní ČR na Slovensku paní Lívií Klausovou.

ITF Bratislava

Východní Morava oslnila návštěvníky veletrhu

Slovenská odborná veřejnost v cestovním ruchu, ale také řadoví návštěvníci veletrhu se živě zajímali o nabídku produktů kulturního turismu, Baťův kanál, zlínskou zoologickou zahradu, kroměřížské památky UNESCO, ale také folklorní a gastronomické slavnosti, lázeňské pobyty. Východní Morava je na Slovensku známa jako region nabízející výborné podmínky pro cykloturistiku, byly mimo jiné diskutovány možnosti vytvoření společné mezinárodní dálkové cyklotrasy propojující cyklostezky Bečva a Moravskou stezku se stezkami směřujícími do Bratislavy a Vídně.

Veletrhu ITF Slovakiatour se zúčastnilo 345 vystavovatelů z 18 zemí.

Zdroj foto a text: Mgr. Renata Janečková, mluvčí Zlínského kraje

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz