Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SALIMA 2016: Cool Art Technology solární výčep

SALIMA 2016: Cool Art Technology solární výčep

12. 2. 2016 – BRNO - Slovenská společnost Cool Art Technology představí poprvé v ČR na veletrhu SALIMA výčepní zařízení – Solární výčep. Je to unikátní zařízení, které bylo navrženo tak, aby bylo schopné pracovat bez připojení na elektrickou síť. Můžete tak chladit nápoje na libovolném místě planety, třeba na poušti, uprostřed fotbalového stadionu nebo na letním festivalu.

Tři režimy solárního výčepu

Zařízení je mobilní, střecha je otáčivá, aby namíření na slunce bylo co nejpřesnější. Solární výčep se dá nakonfigurovat na tři režimy. Zařízení je schopno vytvořit uvnitř výčepního pultu teplotu až -2°C a za pomoci baterií je možno čepovat chladné pivo i v úplné tmě.

02519-tz-161002-cool-art-2.jpg

Premiéra na veletrhu SALIMA

Společnost Cool Art Technology disponuje celosvětovým patentem na technologii solárního výčepu. Svoji mimo slovenskou světovou premiéru bude mít právě v Brně na veletrhu SALIMA. Unikátní solární výčep a ostatní chladící a mrazicí boxy společnosti Cool Art Technology uvidíte na stánku č. 061 v pavilonu A2.

Zdroj foto a text: Brněnské veletrhy

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz