Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pro pomlázku do Pivovarského muzea

Pro pomlázku do Pivovarského muzea

23. 3. 2016 – HANUŠOVICE - Pivovarské muzeum v Hanušovicích tentokrát připomene nejen historii výroby piva, ale také tradiční velikonoční zvyky. Na zelený čtvrtek se tady od tří hodin odpoledne budou zdobit vajíčka, aby koledníci nepřišli zkrátka.

Velikonoční dílna nabídne pomoc při výrobě výzdob a dekorací podle vlastní fantazie.  Voskovou techniku zdobení předvedou zkušené instruktorky Zlatka Muroňová a Alice Prokopová, které pomohou, aby i ta vaše kraslice vypadala úžasně. A když se zrovna něco nepovede, nevadí. Odnesete si spoustu příjemných zážitků z tvorby a společného jarního setkání. Zatímco ženy a děti budou tvořit, tatínci mohou spřádat pomlázkové plány u Josefského ležáku, který jim fortelně načepují v Pivovarské restauraci hned pod muzeem.

02590-Velikonoce_pozvanka.jpg

Vstupné je 30 Kč a dílna potrvá od 15 do 17 hodin.

Zdroj text a foto: Mgr. Hana Matulová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz