Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Bonbony, které třaskavě prasknou

Bonbony, které třaskavě prasknou

19. 12. 2011 - Víte, jak se bránit a nepodlehnout chmurným náladám vyvolaným počasím? Zapojte barvy a rozjasněte zimu sobě i svým dětem veselými bonbony MAOAM Kracher od společnosti HARIBO. Skvěle si zamlsáte, zlepšíte náladu a ještě si užijete spoustu legrace.

Žvýkací bonbony MAOAM Kracher totiž při skousnutí hravě prasknou a vy si tak vychutnáte jejich osvěžující, lehce nakyslou chuť. V balíčku najdete bonbony v pěti ovocných příchutích citrónu, pomeranče, jahody, maliny a višně. Narazit můžete také na oblíbenou příchuť coly. Zpříjemněte si s dětmi den a zkuste šťavnaté žvýkací bonbony MAOAM Kracher.

„Jemně nakyslé bonbony s ovocnou příchutí jsou u českých spotřebitelů velmi oblíbené. Velké oblibě se těší také colová chuť nápoje, proto nemohla být tato příchuť u bonbonů MAOAM Kracher opomenuta,“ říká Rostislav Němec, obchodní a marketingový ředitel společnosti HARIBO CZ s.r.o., který je výhradním distributorem značky MAOAM pro Českou a Slovenskou republiku. „Jednotlivé barvy bonbonů prozradí, jaké je laskomina příchuti. Žvýkací bonbony MAOAM Kracher vedle klasických ovocných karamel doplňují již tak bohatý sortiment MAOAM na českém trhu,“ dodává Rostislav Němec.
MAOAM Kracher zaujmou nejen svou chutí, ale skvěle také zabaví. Pestrobarevné žvýkací bonbony při rozkousnutí třaskavě prasknou, při jejich mlsání tak zažijete i spoustu legrace. Na obalu je vyobrazena typická postavička MAOAM a personifikované smějící se ovoce. Šťavnatá pochoutka s oblíbenými příchutěmi rozveselí Váš den a přinese dobrou náladu, i když za okny třeba právě řádí chumelenice a mrzne až praští.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz