Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pivo se špetkou národní hrdosti: Pilsner Urquell představuje hokejovou edici

Pivo se špetkou národní hrdosti: Pilsner Urquell představuje hokejovou edici

13. 4. 2016 – PLZEŇ - Plzeňské pivo Pilsner Urquell a český hokej k sobě neodmyslitelně patří. Proto generální partner hokejové reprezentace pro nadcházející šampionát v Rusku představuje limitovanou sérii plechovek s hokejovou tématikou.

Obsah plechovek byl připraven pod dohledem hokejových legend Milana Hniličky, Petra Čáslavy a Jaroslava Špačka, kteří pivo Pilsner Urquell pomyslně obohatili o špetku národní hrdosti a vyslali k fanouškům.

02628-F_A15_9501_m.jpg

Hokejisté zlaté generace, úspěšní hokejoví reprezentanti Milan Hnilička, Petr Čáslava a Jaroslav Špaček dokončili s Václavem Berkou, starším obchodním sládkem Pilsner Urquell, várku určenou pro české fanoušky doma i v Moskvě, aby jim zpříjemnila chvilky napětí při Mistrovství světa v hokeji v Moskvě. „Vždy, když jsem se dostal  při svém angažmá v NHL k našemu plzeňskému pivu, zažíval jsem taky pocit sounáležitosti a hrdosti, že pocházím z České republiky a z Plzně,“ komentoval svou přítomnost Jaroslav Špaček, hrdina olympijského Nagana.

02628-krab_HOKEJ_02_01_3D_kopie.jpg

Na trh tak putuje limitovaná edice plechovek s hokejovou tématikou, jejichž obsahem je právě pivo s pomyslnou špetkou národní hrdosti. Hokejový fanoušci tak mohou s pivem Pilsner Urquell vyrazit společně pro české zlato.

Zdroj text a foto: Vladimír Jurina

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz