Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Kuchaři získají certifikát na veganskou kuchyni

Kuchaři získají certifikát na veganskou kuchyni

9. června 2016 Praha - Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a Česká veganská společnost vyhlašují nový certifikovaný vzdělávací program „Vegucation- Kuchař specialista pro přípravu rostlinné kuchyně“.

Absolventi tohoto vzdělávacího programu získají teoretické a hlavně praktické znalosti v přípravě moderních jídel ze zeleniny, ovoce, obilovin, luštěnin, ze semínek, ořechů i alternativních surovin nahrazujících maso a mléko.  Tyto znalosti budou moci uplatnit nejen ve veganských a vegetariánských restauracích, ale i ve školních, nemocničních a závodních jídelnách. Stejně tak mohou využít takto vzdělané kuchaře i restaurace, které jsou otevřené nastupujícímu trendu zdravé bezmasé kuchyně a wellness hotely.

02733-foto_vegani_2.jpg

web Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz