9. června 2016 Praha - Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a Česká veganská společnost vyhlašují nový certifikovaný vzdělávací program „Vegucation- Kuchař specialista pro přípravu rostlinné kuchyně“.
Absolventi tohoto vzdělávacího programu získají teoretické a hlavně praktické znalosti v přípravě moderních jídel ze zeleniny, ovoce, obilovin, luštěnin, ze semínek, ořechů i alternativních surovin nahrazujících maso a mléko. Tyto znalosti budou moci uplatnit nejen ve veganských a vegetariánských restauracích, ale i ve školních, nemocničních a závodních jídelnách. Stejně tak mohou využít takto vzdělané kuchaře i restaurace, které jsou otevřené nastupujícímu trendu zdravé bezmasé kuchyně a wellness hotely.
web Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.