20. 6. 2016 - Asociace kuchařů a cukrářů České republiky pořádá ve dnech 27. až 28. srpna na Střední škole hotelové a služeb v Kroměříži Kurz drátkování. Zájemci se zde budou moci seznámit s jednou z nejatraktivnějších cukrářských disciplín.
Gabriela HANÁKOVÁ
úspěchy v soutěžích od roku 1996 a poslední dosažené úspěchy jsou 2. místo v soutěži Tescoma
Cup 2015 – o rok později kategorie cukrář senior 2. místo v soutěži Gastro Kroměříž 2016
Veronika KUČOVÁ
úspěchy v soutěžích od roku 1998 a poslední dosažený úspěch je 3. místo v soutěži
Nejatraktivnější cukrářský výrobek 2012
Celková doba kurzu je 16 hodin. Práce bude rozložena do dvou dnů.
Clematis, paprička a květ. Magnolie dva květy a poupě.
V ceně kurzu je zahrnuto:
- certifikát o absolvování kurzu
- vytvořené kytice
- drátky, pestíky, floristická páska, práškové a gelové barvy a hmota na květy
S sebou nutno přinést pracovní oděv. Podložka modrá a bílá, drážkovací podložka, modelovací kostice, štětce – na požádání je možno poskytnout kontakty na prodejce, kteří mají v nabídce tyto cukrářské pomůcky.
Pro podrobnější informace ohledně pomůcek a vybavení můžete kontaktovat lektorku, paní Gabrielu Hanákovou, e-mail: HanakovaGabriela@seznam.cz
Možnost ubytování a strava na hotelu školy, (není zahrnuto do ceny kurzu)
Cena:
ČLEN AKC ČR - 3.000,- Kč včetně 21% DPH
NEČLEN - 4.500,- Kč včetně 21% DPH
Informace: akcbrno2015@atlas.cz
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.