Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

DO POTREFENÉ HUSY ZA MODERNÍ GASTRONOMIÍ A DOBRÝM PIVEM

DO POTREFENÉ HUSY ZA MODERNÍ GASTRONOMIÍ A DOBRÝM PIVEM

19. 7. 2016 - Šest druhů točeného piva a bohatě zastoupená česká i mezinárodní kuchyně. Potrefená Husa už 13 let sídlí na hlavní třídě nedaleko náměstí Míru a stále se drží na špici mezi zlínskými puby.

Na co do Potrefené Husy?

Třeba na poctivé polévky v bochníku, jemně kořeněné brambo-rové chipsy a pivo! „Milovníci zlatavého moku ocení nefiltrovaný Staropramen, v nabídce je také Hoegaarden White, Stella alko i nealko a celá řada lahvových piv,“ uvedl Rostislav Ška-roupka, manažer podniku. „Husa“ je místem, kde ožívá jedna z nejmilejších tradic naší země – kultura pití piva. Hosté si pochutnají na české i mezinárodní kuchyni, od roku 2011 je Potrefená Husa certi-fikovanou restaurací gastronomického projek-tu Czech specials. „Součástí našeho jídelního lístku jsou jak národní, tak regionální speciality,“ sdělil Škaroupka. Novinkou podniku je tzv. gastronomický ka-lendář, který každý měsíc láká na speciální akce. V květnu se mohou hosté těšit na chřestové speciality, v červnu na burgry.

02806-379002_10150524578427468_569214699_n.jpg

Restaurace je částečně klimatizovaná, nekuřác-ká část je hostům k dispozici po celou provoz-ní dobu. Součástí nabídky jsou polední menu, dezerty a káva značky Julius Meinl. Personál na přání zajistí kompletní cateringové služby, samozřejmostí je Wi-fi zdarma a letní zahrádka. Rezervace na páteční a sobotní večery nutná!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz