Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Slovácká galerie vín v Kyjově zve na degustaci

Slovácká galerie vín v Kyjově zve na degustaci

25. 7. 2016 - Degustace vín tentokrát představí průřez nabídkou Slovácké galerie vín. K ochutnávce budou vína z Tvrdonic, Lipova, Poddvorova a Bzence. Vína pro Vás vybere a odprezentuje vinař, degustátor a sommelier firmy Régio Hotels & Wine - Pavel Hlavinka.

Lahodné víno ze všech koutů Slovácké vinařské podoblasti můžete ochutnat ve Slovácké galerii vín, která se nachází v historických prostorách sklepů pod kyjovskou radnicí. V reprezentativní a stylové vinotéce jsou uložena vína poctivých vinařů a vinařství z regionu, kde má víno a jeho výroba svoje nezastupitelné místo již po staletí. Nabídka skýtá 120 výtečných vín z pečlivě vybraných 18 vinařství této podoblasti.

02817-P9084679.jpg

Návštěvníci mají možnost si denně vychutnat tzv. malou degustaci, kdy je připravena sestava 8 – 10 vzorků vín, která je pravidelně obměňována, ale výběr vín tvoří vždy průřez celou galerií. Příjemně osvěžit se můžete vychlazeným sudovým vínem se zaručeným moravským původem.

K vínu neodmyslitelně patří také dobré jídlo, ochutnat můžete ze sortimentu lahodných sýrů z moravských mlékáren či dalších pochutin k vínu.

 

Text a foto: Slovácká galerie vín

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz