Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vyhrajte týdenní zájezd do Nikaraguy s rumem Flor de Caña

Vyhrajte týdenní zájezd do Nikaraguy s rumem Flor de Caña

29. 7. 2016 - Nikaragujská rumová společnost Flor de Caña ve spolupráci s tuzemskou distribuční firmou Premier Wines & Spirits představuje unikátní soutěž pro české a slovenské gastronomické provozy. Až do 31. srpna mohou bary a restaurace soutěžit o týdenní dovolenou ve vysluněné Nikaragui.

„Do akce se může zapojit jakýkoliv český či slovenský bar, který nabízí minimálně tři rumy z portfolia Flor de Caña. Až do konce srpna budeme sledovat, jakým způsobem a jak aktivně tyto produkty bary propagují. Tři výherci získají týdenní výlet pro dvě osoby do Nikaraguy v hodnotě 3000 eur na osobu,“ vysvětluje Alexander Suja, marketingový ředitel společnosti Premier Wines & Spirits, která soutěž pořádá a je výhradním distributorem rumů Flor de Caña pro Českou republiku a Slovensko.

Každý bar se může do soutěže zapojit přes email soutez@flordecana.cz. Základním pravidlem je zakoupení minimálně tří druhů produktů Flor de Caña od společnosti Premier Wines & Spirits. Po dobu trvání soutěže by měl bar tyto lahve viditelně vystavovat, vyfotit a poslat na zmíněnou emailovou adresu. V průběhu soutěže se mají přihlášené bary snažit o kreativní a aktivní propagaci rumů Flor de Caña nejen ve svém podniku, ale i na Facebookovém profilu a jiných sociálních sítích za použití hashtagu #FlorDeCanaCompetition.

02827-san-juan-del-sur-91759__180.jpg

Představení vítězů proběhne v září na vyhlašovací party Flor de Caña v Praze, kam budou pozváni zástupci 20 nejlepších barů. Porota vyhodnotí práci s produktem v baru, včetně servisu a propagace, ale i aktivity na sociálních sítích. „Výhru v podobě zájezdu do Nicaraguy s pestrým programem získá jeden zástupce z dvou nejvíce kreativních barů a jeden zástupce z baru s nejvyšším průměrným měsíčním obratem za produkty Flor de Caña. Výherci s sebou mohou vzít jednu další osobu jako doprovod,“ upřesňuje Alexander Suja.

Text  foto: Gastro&Hotel, Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz