1. 8. 2016 - Ve čtvrtek 3. listopadu 2016 se ve Slovanském domě v Praze bude konat třetí ročník Symposia Culinary Prague. Kdo byl už ví, co ten den zažije, kdo nebyl a přijde, bude okouzlen lidmi, kteří svoji práci milují, kteří udávají tempo a vytvářejí styl kulinářského oboru.
Opět přijedou kuchaři, kteří umějí předat kus své filozofie, svého nadšení, umějí obohatit zkušenostmi a nasměrovat nás k té nejlepší gastronomii.
Na Symposiu se představí: Albert Adria, Paul Pairet, Magnus Ek, Jan Hartwig, Sang Hoon Degeimbre.
Pro členy AKC je připraveno zlevněné vstupné za 2.500,- Kč, původní cena 2.900,- Kč. V přihlášce je nutné uvést ČÍSLO ČLENA AKC ČR. Každý člen může využít slevu pouze na jednu vstupenku.
Více informací na www.culinarysymposium.cz nebo symposiumprague@email.cz Počet míst je omezen.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.