Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vodáci v Českém Krumlově pomohli handicapovaným

Vodáci v Českém Krumlově pomohli handicapovaným

5. 8. 2016 - Cyklisté, běžci, turisté a poprvé i vodáci. Ti všichni už měli letos v létě šanci pomoci 11 handicapovým k návratu do aktivního života. Projekt Nezastavitelní, jehož posláním je motivovat lidi k aktivnímu trávení volného času a současně pomoci handicapovaným, vybídl od úterý 26. do neděle 31. července 16 205 vodáků. Za každého z nich věnoval Birell, jakožto organizátor projektu, 5 Kč.

Celkem tak lidé svou aktivitou pomohli handicapovaným částkou 81 025 Kč. „Moc si vážím celého projektu Nezastavitelní a jsem ráda, že si tolik lidí udělalo výlet, ať už do města, nebo na sjezd řeky a podpořilo dobrou věc. I my s manželem jsme si výlet naprosto užili,“ říká Irena Havlová, jedna z Nezastavitelných, která se také k bráně v sobotu přišla podívat.

02842-Irena-u-brany-292x188.jpg

Podpořit Nezastavitelné je možné až do půlky září na řadě míst po celé České republice. Jejich seznam najdete na www.nezastavitelni.cz

text a foto: Plzeňský Prazdroj

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz