Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vinobraní, která byste si neměli nechat ujít - Mělník

Vinobraní, která byste si neměli nechat ujít - Mělník

17. 8. 2016 - Ve dnech 16. – 18 záři vychutnejte si atmosféru tradičních slavností vína v Mělníku, krásném historickém městě na soutoku Labe a Vltavy. Po tři dny si můžete vychutnávat víno i burčák vyhlášených mělnických i okolních vinařství z regionu a oblíbené gastronomické speciality. Rukodělné výrobky a ukázky řemesel najdete u stánků, které lemují ulice historického centra.

V průběhu tří víkendových dnů vystoupí na dvou hudebních scénách řada kapel a souborů. Dobová scéna na nádvoří zámku Mělník vás přenese do různých období a stylů. Pro rodiny

s dětmi je připravena dětská scéna s bohatým hudebním i divadelním programem

a výtvarnými dílnami. Sobotní večer zpestří ohňostroj, který bude opět tečkou za vyvrcholením sobotního programu, jímž je tradiční průvod Karla IV.

K vinobraní na Mělníku patří již tradičně také zóna s pouťovými atrakcemi. Pobavit se na nich mohou děti i dospělí, aniž by museli platit vstupné.

Během slavností můžete obdivovat také památky a zajímavosti města Mělník. Sestupte do mělnického podzemí, z gotické věže chrámu sv. Petra a Pavla obdivujte krásný výhled na soutok Labe a Vltavy, navštivte mělnickou kostnici nebo Zámek Mělník. Denní vstupné je od 100 Kč/ osoba.

02864-grapes-975941_960_720.jpg

Více informací naleznete zde: www.vinobranimelnik.cz

 

Text a foto: Omnimedia, Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz