Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE
Navštivte také naši fanpage na Facebooku!
Četli jste už článek Kdo "vaří" z vody? Jakou šlehačku používáte?
 
67%
 ve spreji
 
33%
 vlastní výroba
 
0%
 jinou
 
0%
 nepoužívám vůbec

Kurz vaření z místních surovin

18. 11. 2016 - Ekologické centrum Veronica v Hostětíně pořádá pro příznivce kvalitního jídla a regionálních produktů v pořadí druhý jednodenní kurz vaření z místních surovin, který proběhne 20. listopadu 2016. Tentokrát se zaměří na přípravu jehněčího a hovězího masa a zeleninových příloh.

Prostřednictvím Jana Žáka, vedoucího ekologické farmy Rudimov, která  maso na akci dodá, se účastníci dozví jaký je rozdíl mezi masem v bio kvalitě a masem konvenčním a co všechno má na kvalitu masa vliv, naučí se vařit zajímavá jídla a domů si kromě kulinářského zážítku odnesou i řadu receptů.

03038-preview355.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2018, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz