17. 11. 2016 - BRNO - Největší čokoládový festival v České republice míří tentokrát do Brna. V prostorách FoodParku ochutnáte ve dnech 18. - 20. listopadu tu nejlepší čokoládu.
Těšit se můžete také na výstavu historie čokolády, vaření s čokoládou, degustace, workshopy, zábavná vystoupení a prodejní stánky s různými sladkostmi. Pro návštěvníky jsou připraveny různé kvízy, soutěže a spousty dárků.
Vstupné na festival je 50 Kč. Děti do 6 let mají vstup zdarma. Pro studenty a důchodce je zvýhodněné vstupné 30 Kč.
Pátek 18. listopadu
14:10 Honza Peter: Losos s omáčkou z bílé čokolády a citrusů
14:40 Kalimero mažoretky
15:00 Kuliner Plus - Sladké sushi s marinovanou hruškou
15:30 Rytmik tanec
15:40 Honza Peter - Pečené banány s ovocným karamelem, čokoládovou omáčkou a čerstvě mletým pepřem
16:00 Rytmik tanec
16:15 Kalinero mažoretky
16:30 Kuliner Plus - Čokoládové sushi s jahodami
17:00 Nil NA Lá tanec,step
17:15 Honza Peter - Thajské kari z kuřecího masa s kokosovým mlékem a čokoládouSobota
Sobota 19. listopadu
10:15 Honza Peter - Pečené banány s ovocným karamelem, čokoládovou omáčkou a čerstvě mletým pepřem
11:00 Soulipop (Zpěv a tanec)
11:15 Kuliner Plus - Sladké sushi s marinovanou hruškou
11:45 Soulipop (Zpěv a tanec)
12:00 Michal Nováček (nejlepší český barista za rok 2012) : jak se děla pravá turecká káva v džezvě
12:15 Jiri Holub - Kuře na rajčatovo-čokoládovo omáčka
12:45 Honza Peter - Kotleta, pyré z červené řepy a brambor s pečeným česnekem a chilli
13:15 Delikatesky - Polévka z čokoládový bobů a dýní
13:45 Meggle - Jak se připravuje čokoládová Panna Cotta ? Vářime s Meggle
14:00 Kuliner Plus - Sladké sushi s marinovanou hruškou
14:30 ZUŠ Brych klas. a elekt.kytara
14:35 Michal Nováček (nejlepší český barista za rok 2012) : jak se děla pravá turecká káva v džezvě
15:05 ZUŠ Brych saxofon a klarinet
15:30 Delikatesky - Hruškovo čokoládový štrúdl se slaninou a javorovým sirupem Kuliner Plus - Čokoládové sushi s jahodami
16:00 ZUŠ Brych zpěv a keyboard
16.15 Kuliner Plus - Čokoládové sushi s jahodami
16:45 Vystoupení mladé 15-ti leté zpěvačky NELLY ŘEHOŘOVÉ
17:00 Honza Peter - Losos s omáčkou z bílé čokolády a citrusů
17:30 Vystoupení mladé 15-ti leté zpěvačky NELLY ŘEHOŘOVÉNeděli
Neděle 20. listopadu
10:15 Honza Peter - Pečené banány s ovocným karamelem, čokoládovou omáčkou a čerstvě mletým pepřem
11:00 Soutěž
11:30 Jiri Holub - Chilli con carne s tmavou čokoládou
12:30 Kuliner Plus - Sladké sushi s marinovanou hruškou
13:15 Meggle - Jak se připravuje čokoládová Panna Cotta ? Vářime s Meggle
13:30 Thermomix
13:45 Chimney tanec
14:00 Kuliner Plus - Čokoládové sushi s jahodami
14:30 Lili mažoretky
14:40 Thermomix
15:00 Meggle - Jak se připravuje čokoládová Panna Cotta ? Vářime s Meggle
15:15 Lili mažoretky
15:30 Jiri Holub - Kuře na rajčatovo-čokoládovo omáčka
16:00 Soutěž
16:15 Honza Peter - Kotleta, pyré z červené řepy a brambor s pečeným česnekem a chilli
16:30 Soutěž
Více na www.cokoladovy-festival.cz
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.