Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Olomoucké Vánoční trhy lákají tisíce návštěvníků

Olomoucké Vánoční trhy lákají tisíce návštěvníků

28. 11. 2016 - Tradiční vánoční trhy v historickém centru Olomouce, to je bohatý program s populárními skupinami všech žánrů, divadlem pro malé i velké, adventními zvyky, dobovými atrakcemi, vyřezávaným betlémem, zpíváním koled, více než osm desítek stánků s kvalitním zbožím a nebývalou nabídkou vyhlášených punčů.

Vánoční trhy v Olomouci nabízejí jako jediné v České republice originální kvalitu Norimberského vína a punče. Složení vína je přísně kontrolováno a po generace je receptura každého výrobku stejná. K dostání je zde přes 10 druhů vína a punčů, veškerý sortiment je prodáván i jako dárkové litrové balení. Ochutnat jej můžete na vybraných stáncích. A navíc vás pořadatelé zvou na otevřené kluziště, kde můžete sami či s rodinou bruslit denně zdarma až do konce února.
Vánoční trhy v Olomouci naplno jedou od 20. listopadu. Rozmanité druhy punčů, svařeného vína a dalších horkých nápojů ochutnáte na každých vánočních trzích, ale stěží tam napočítáte tolik druhů jako právě v Olomouci, kde se z punče a Norimberského vína stal nový vánoční fenomén. Kdo se vypraví na olomoucké Vánoční trhy a zejména do "punčového městečka" na Horním náměstí, může ochutnávat víno a punče s různým kořením, sladké i hořké, vylepšené rumem, griotkou nebo pomeranči.

03055-mulled-wine-972827__340.jpg
Návštěvníci ze Zlínského kraje jistě ocení výhodné vlakové spojení do Olomouce.

text: Kudy z nudy, Foto: OVT

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz