Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Regionální potravina nesmí na Regiontouru chybět!

Regionální potravina nesmí na Regiontouru chybět!

19. 01. 2017 - Cílem značky Regionální potravina udělované Ministerstvem zemědělství je nejen podpora malých a středních výrobců, ale především představení oceněných produktů z jednotlivých krajů celé České republiky spotřebitelům.

Na lednovém veletrhu Regiontour se představí výrobci potravin a nápojů nesoucí označení Regionální potravina. Pod záštitou Státního zemědělského intervenčního fondu budou soustředěni do společné expozice v pavilonu P brněnského výstaviště.

Přijďte ochutnat a zakoupit výrobky se značkou Regionální potravina, které jsou zárukou kvality. Ocenění producenti pro vás mají na stáncích připraveny slané i sladké pochoutky a nechybí ani lahodné nápoje nebo vynikající masné výrobky. Více informací naleznete na www.regionalnipotravina.cz.

Veletrh Regiontour proběhne na brněnském výstavišti od 19. do 22. ledna 2017

Zdroj: www.bvv.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz