Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Východní Moravu provoní košty a ochutnávky

Východní Moravu provoní košty a ochutnávky

14. 03. 2017 - VÝCHODNÍ MORAVA – Plná chutí je Východní Morava vždy, což potvrdí i v sobotu 18. března. V nabídce je řada koštů a ochutnávek.

V Hospůdce na Haldě v Boršicích na Uherskohradišťsku se uskuteční Domácí zabijačka. Jitrnice, tlačenky, jelítka, škvarky, ovarová polévka – to vše i s sebou. Akce začne v 11:00.

V Popovicích na Uherskohradišťsku pořádají od 13:00 Josefovskou výstavu vín. Nabídne nejen bohatý výběr tohoto nápoje, ale také další občerstvení. Od 16:00 bude k pohodě hrát cimbálová muzika Burčáci.

Ve Vážanech na Uherskohradišťsku se půjde na Josefovský košt vína. Začátek je v 14:00, hrát pro dobrou náladu bude cimbálová muzika Bálešáci.

V Pitíně na Uherskohradišťsku pořádají 2. ročník koštu slivovice. Začátek bude v 16:30. O hudební doprovod se postarají Helena a její tygři, a trio Milan a Vašek a Petr. Další nabídky akcí naleznete na www.vychodni-morava.cz.

Zdroj: PhDr. Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz