20. 03. 2017 - Ve čtvrtek 6. dubna 2017 bude Reduta v Uherském Hradišti hostit již sedmý ročník Veletrhu cestovního ruchu a gastronomie Slovácka.
Od 10 do 17 hodin se návštěvníci mohou těšit na prezentaci nabídek turistických atraktivit, ubytovatelů a dalších poskytovatelů služeb ze Slovácka i celé Moravy, prezentaci místních producentů či výrobců z oblasti gastronomie, doprovodný program v podobě besed a přednášek. Veletrh bude zahájen symbolickým křestem publikace Moravia magazín Slovácko 2017.
Letošní ročník posouvá původní „miniveletrh“ do formy veletržní. Za 7 let od jeho vzniku se počet šesti původních vystavovatelů rozrostl na více než 50, záběr se rozšířil z Uherskohradišťska a Uherskobrodska na celou Moravu. V současnosti se na veletrhu prezentují nejen turistické atraktivity, ale i služby a producenti z oblasti gastronomie a hotelnictví.
Během celého dne probíhá v Komorním sále Reduty doprovodný program, dopolední blok je zaměřen více odborně, odpolední pak přináší prezentace přizpůsobené účasti široké veřejnosti.
Veletrh pořádá Region Slovácko a Městské informační centrum Uherské Hradiště. www.slovacko.cz
Zdroj: PhDr. Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.