Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Top Gastro & Hotel i Holiday World

Top Gastro & Hotel i Holiday World

16. 1. 2017 – PRAHA – Už 11. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL 2017 se uskuteční 16. – 19. 2. 2017 souběžně s 26. ročníkem veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD 2017 na Výstavišti v Praze - Holešovicích.

Gastronomický veletrh TOP GASTRO & HOTEL je v České republice jednou z nejvýznamnějších akcí ve svém oboru. Za poslední roky zaznamenává dynamický nárůst. V roce 2016 se veletrhu zúčastnilo celkem 187 vystavovatelů z 19 států. Výstavu navštívilo 30 950 návštěvníků.

Tematicky je veletrh TOP GASTRO & HOTEL rozdělen následovně: PROFI ZÓNA (Levé křídlo Průmyslového paláce)  – prezentace firem se zaměřením na vybavení hotelů, penzionů, restaurací, vybavení a zajištění gastroprovozů. DRINK & DELICACIES ZÓNA (Levé křídlo Průmyslového paláce)  – prezentace firem a distributorů alkoholických a nealkoholických nápojů, produktů české a mezinárodní gastronomie.TOP CAFÉ & BAR ZÓNA (Levé křídlo Průmyslového paláce) -  prezentace firem a distributorů kávy, kávových nápojů a kávovarů, pražíren kávy a SOUTĚŽNÍ ZÓNA CBA - v této zóně budou probíhat juniorské a profesionální soutěže České barmanské asociace, která je odborným partnerem veletrhu. Zde naleznete partnerské bary, prezentaci nových produktů partnerů, soutěže barmanů, baristů, teatenderů a pivních specialistů.

03295-HW17_600x300.jpg

O záštitu nad veletrhem, budou stejně jako v minulých letech požádáni Ministerstvo zemědělství ČR, Potravinářská komora ČR, Agrární komora ČR, Asociace hotelů a restaurací ČR, Asociace kuchařů a cukrářů ČR a Česká barmanská asociace.

Více na www.top-gastro.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz