Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Mamaison Hotel Le Regina opět zvolen nejlepším butikovým hotelem v Polsku

 Mamaison Hotel Le Regina opět zvolen nejlepším butikovým hotelem v Polsku

12. 04. 2017 - Čeští zástupci bodovali na Business Traveller Awards. Mamaison Hotel Le Regina české hotelové skupiny CPI Hotels opět zvolen nejlepším butikovým hotelem v Polsku

Pětihvězdičkový Mamaison Hotel Le Regina Varšava, který patří do portfolia největší české hotelové skupiny CPI Hotels, získal ocenění „Nejlepší butikový hotel v Polsku roku 2016“. Obhájil tak vítězství ve stejné kategorii z loňského roku. Cenu během vyhlášení prestižní soutěže, ve které hlasují čtenáři polské edice renomovaného časopisu Business Traveller, převzala ředitelka Mamaison Hotelu Le Regina, Agnieszka Tucharz. Kromě hotelů soutěž ocenila i další zástupce cestovního ruchu v téměř třiceti kategoriích, včetně leteckých společností, cestovatelských věrnostních programů nebo nejlepšího letiště. Ocenění si z českých zástupců odnesla i Škoda Octavia, která se stala vítězem kategorie „Nejlepší firemní auto roku“.

Mamaison Hotel Le Regina je součástí značky Mamaison Hotels & Residences, která sdružuje kolekci 9 hotelů a rezidencí v Praze, Bratislavě, Varšavě, Budapešti a Moskvě. Do portfolia české hotelové skupiny CPI Hotels byly hotely začleněny v červenci roku 2014. Hotel nabízí ubytování v 58 pokojích a 3 apartmá. Nachází v centru Varšavy v historickém paláci Mokrowských. Díky nabídce kvalitních služeb, historické budově s elegantními moderně zařízenými pokoji a prestižní lokalitě se hotel řadí k nejvyhledávanějším v Polsku.

03316-230_Vitezove_Business_Traveller_Awards_2016.jpg

Součástí hotelu je oceňovaná restaurace La Rotisserie, která byla zařazena do výběru nejlepších 10 restaurací střední a východní Evropy v rámci Dining Guide Food Show a v roce 2014 byla časopisem Insider Magazine vyhlášena Nejlepší hotelovou restaurací 2014. Restaurace byla také oceněna renomovaným francouzským průvodcem Gault Millau, její šéfkuchař Paweł Oszczyk byl jmenován šéfkuchařem roku 2016.

Časopis Business Traveller má bohatou tradici, byl založen v roce 1976 v Londýně, v Polsku vychází od roku 2009. Čtvrtý ročník soutěže ukázal preference obchodních cestujících na polském a evropském trhu.

Zdroj: Dana Belušová, CPI Hotels, a.s

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz