Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MILUJU SUSHI: TEMAKI SUSHI

MILUJU SUSHI: TEMAKI SUSHI

03. 05. 2017 - Temaki sushi je druh ručně rolovaného sushi a vzhledem připomíná malý kornoutek.

Jedná se o vůbec nejčerstvější sushi, které si můžete dopřát, navíc s téměř minimální přípravou. Stačí si připravit všechny potřebné ingredience.

Řasu nori nakrájejte nožem (můžete nastříhat i nůžkami) na několik čtverců. Připravte si uvařenou a dochucenou rýži, misku s vodou a nanášejte rýži rukama na levou polovinu řasy. Potřete lehce wasabi a přidejte ingredience dle chuti. Můžete použít avokádo, čerstvého lososa, uzené tofu, okurku, sušená rajčata, nakládanou ředkev atd.

Temaki zarolujte, namočte do sójové omáčky a ihned konzumujte.

U tohoto druhu sushi není potřeba dbát na vzhled, konec konců jde o chuťový zážitek. Toto sushi je ideální hlavně v případě, že máte hlad a nechce se vám připravovat klasické maki sushi. Pozvěte své přátele, naservírujte ingredience na stůl a vyzvěte ostatní, ať si připraví své vlastní temaki sushi. Věřte, že si takto užijete skvělý večer s přáteli a díky pauzám, během kterých budete temaki sushi rolovat, se pocit sytosti dostaví rychleji.


Zdroj: www.milujusushi.cz

Foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz