Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nové Pivrncovy saláty a pomazánky pobaví obalem, nadchnou chutí

Nové Pivrncovy saláty a pomazánky pobaví obalem, nadchnou chutí

23. 3. 2012 - Dnešní uspěchaná doba nutí každého z nás čas od času sáhnout po rychlé svačině či večeři. Mezi tradičně nejoblíbenější rychlé pochoutky patří v Čechách různé saláty a pomazánky. Proto přichází společnost Alimpex Food a.s. s novou značkou Pivrnec ve čtyřech variantách oblíbených salátů a dvěma druhy pomazánek.

Nová značka Pivrnec byla vytvořena na základě spojení české postavy Rudy Pivrnce s českými pokrmy, jimiž saláty a pomazánky bezpochyby jsou. Ty Pivrncovy vyčnívají z řady nejen díky svému obalu s kresbami populárního českého kreslíře a ilustrátora Petra Urbana, ale především pro kvalitu obsahu.

Saláty jsou k dostání ve sto padesáti gramovém balení a pomazánky ve sto gramovém. Prodejcem a vlastníkem značky Pivrnec je potravinářská firma Alimpex Food a.s. Při výrobě řady Pivrnec je kladen důraz na výběr kvalitních surovin.

„Všechny příchutě salátů a pomazánek jsou vymyšleny tak, aby co nejlépe „pasovaly“ k postavě Rudy Pivrnce,“ říká Martin Kincl marketingový manažer značky Pivrnec. „Každé víčko je speciálně kresleno panem Urbanem. Vedle vtipného obrázku naleznou zákazníci na obalu i „hlášku“ na otevíracím oušku – Zde si trhni!, která dokresluje groteskní pojetí balení,“ dodává Martin Kincl.

Na trhu je k dostání nejvíce oblíbený druh salátu v České republice – pochoutkový salát s příznačným názvem „Pochoutkový Pivrnec“. Druhou oblíbenou příchutí zvláště u mužů, je ostřejší majonézový salát s lehce paprikovou chutí - „Pivrnec Camping“. Spojení pochoutkového a feferonkového salátu zakoupíte pod názvem „Pivrncům mls“, který je zároveň svým složením originálem na českém trhu. Milovníky zvláště pálivých jídel potěší „Pivrncův kaťák“.

Pro ty, co dávají přednost raději pomazánkám, dodává značka Pivrnec na trh „Pivrncovu topinku“, která jak i její název vybízí, je ideální na namazání na teplou topinku, na které se lehce rozpustí. Pomazánka obsahuje kousky sýra a její pikantnost dolaďuje česnek s majonézou. Příznivcům aromatických tvarůžků je určena pomazánka „Tvarůžkový Pivrnec.“

Saláty a pomazánky se hodí k čerstvému pečivu či na topinku. Zvláště pikantní příchutě jsou dobrou volbou k pivu. Díky praktickému balení jsou ideální i na svačinu do práce, což ocení především mužská část populace.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz