Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vína, k nimž se jen tak snadno nedostanete

Vína, k nimž se jen tak snadno nedostanete

29. 05. 2017 - Nečekejte víno, které seženete v každém druhém supermarketu. Nečekejte víno určené pijanům bez vlastního názoru a vkusu.

Co naopak očekávat můžete, jsou kvalitní vína z menších vinařství s mnohaletou a rodinnou tradicí. Vína, k nimž se jen tak snadno nedostanete.

Ideální klimatické podmínky rovná se vyváženost cukrů a kyselin a jedinečná chuť. Právě tím se vyznačují vína, která zrají pod italským sluncem. Ochutnat nápoje, které v Česku nejsou běžně k dostání, výjimečná a prémiová vína střední a vyšší kvality, můžete díky společnosti ZAPA GASTRO.

Ochutnejte něco výjimečného

Možná vám připadá, že dovážet víno do České republiky, kde především na Moravě narazíte na vinici téměř na každém kroku, je nošením dříví do lesa. Ale opak je pravdou. Filozofie společnosti ZAPA GASTRO, která provozuje velkoobchod s italskými víny a specializuje se především na velkoobchody a vybranou privátní klientelu, se totiž řídí jednoduchým pravidlem:
„Nejen klimatické podmínky, ale především tisíciletá tradice a vztah místních vinařů k jejich práci je zárukou toho, že víno z Itálie bude vždycky kvalitní. Od velkoprodejců až po malé vinaře by se nikdo z nich takzvaně nepodepsal pod produkt, který není bezchybný.“

03406-393_vin_oblast_Valdobiadene_DSC06434.jpg

Kvalita na prvním místě

Cena nejrůznějších produktů nemusí vždy odpovídat kvalitě, a u vína to platí dvojnásob. Proto v ZAPA GASTRO maximálně dbají na to, aby jejich odběratelé věděli, že za své peníze dostanou vždycky požadovanou kvalitu.

Na většinu vín italských vinařství, především z oblastí Friuli, Veneto, Toskánsko a Valdobbiadene, má tato společnost exkluzivitu nejen pro Českou republiku, ale i Slovensko nebo Polsko. Například z Toskánska pochází velmi oblíbené a žádané odrůdy vín Brunello, Chianti nebo Chianti clasicco. I ty samozřejmě najdete v nabídce společnosti.

Obchod i přátelství s italskými vinaři

Společnost ZAPA GASTRO vznikla v roce 2009. Původně se pohybovala v oblasti provozu gastro zařízení, to se ale změnilo v průběhu let 2014 až 2015. Její zakladatelé si totiž uvědomili, že chtějí pracovat s něčím, co je jejich srdcím nejbližší. S něčím, co znají, milují a s čím můžou jít s klidným srdcem na trh.

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz