Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Velikonoční Krasličák i velikonoční kolekce pivních specialit

Velikonoční Krasličák i velikonoční kolekce pivních specialit

30. 3. 2012 - Tým pivovaru v Uherském Brodě v těchto dnech uvádí na trh velikonoční piva. Připijte si na Zelený čtvrtek pivem Zelený Krasličák a po zbytek Velikonoc dvoubarevným Velikonočním Krasličákem. Nebo si v pohodlí domova otevřete speciální velikonoční kolekci piv 7 chutí 7 speciálů.

Sládek pivo vaří, ale hospodský ho dělá.

V případě Velikonočního Krasličáku platí toto známé rčení dvojnásob. Po loňském velkém úspěchu jej opět připravili sládci pivovaru v Jihlavě, ale je to právě mistr výčepní, kdo ze zeleného a červeného piva bude čepovat dvoubarevný zeleno-červený speciál. „K dosažení dvoubarevného efektu je nezbytné dodržovat několik zásad, zejména řádné vychlazení obou piv a pozvolné čepování vrchního červeného piva z malé výšky a slabým proudem,“ řekl Tibor Nechala, obchodní ředitel uherskobrodského pivovaru.

Zelený Krasličák je 14% zelené speciální pivo, které vyniká výraznou plností, podpořenou mírně nasládlou chutí a zakončenou jemnou hořkostí. Letos jej budou hospodští čepovat také samostatně. Červený Krasličák je 10% středně prokvašené světlé výčepní pivo, s výraznou hořkostí a chmelovou vůní.

Zelený i zeleno-červený Velikonoční Krasličák bude od 5. dubna 2012 až do vyčerpání zásob čepovat více než 100 hospod ve Zlínském kraji. Zapojí se mimo jiné všechny hospody čepující pivní speciality v rámci programu Cesta pivních znalců, jejichž seznam je uveden na webu http://www.cestapivnichznalcu.cz/restaurace/.

Spotřebitele jistě potěší také velikonoční edice lahvových piv 7 chutí 7 speciálů, která obsahuje sedm zajímavých piv z různých pivovarů Čech a Moravy: Comenius (Pivovar Uherský Brod), Démon (Pivovar Vysoký Chlumec), Telčský Zachariáš, Jihlavský Grand (oba Pivovar Jihlava), Protivínský Granát, Prácheňská Perla (oba Pivovar Protivín) a Granát (Pivovar Černá Hora).

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz