Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SLAVNOSTI PIVOVARU UHERSKÝ BROD VE VELKÉM STYLU !

SLAVNOSTI PIVOVARU UHERSKÝ BROD VE VELKÉM STYLU !

4. 8. 2017- Tradiční Slavnosti Pivovaru Uherský Brod, které se uskuteční v sobotu 5. srpna, budou letos ve velkém stylu. Hudební program se bude odehrávat na pódiích, kde se vystřídá celkem devět kapel různých hudebních žánrů. Chybět nebude samozřejmě kvalitní uherskobrodské pivo, které si jistě vychutnají nejenom místní patrioti a možnost prohlídky pivovaru.

 

 

Návštěvníci se mohou těšit na tři pódia, z nichž jako první ožije pódium A. To bude hostit taková hudební tělesa, jako jsou Horkýže Slíže, Škwor, Alkehol, UDG, Street 69 a Imodium. „Hudební program bude stát skutečně za to a my jsme rádi, že můžeme návštěvníkům představit tak kvalitní kapely. Živo bude určitě i na ostatních pódiích, kde se představí například LOFOŠI, TH!S, nebo W-Band. Akce ale nebude jen o hudbě, ale samozřejmě také o pivu, a proto se na slavnostech budou čepovat všechna uherskobrodská piva, která budou k dostání i v nefiltrovaných variantách,“ popsal Tibor Nechala, obchodní ředitel Pivovaru Uherský Brod.

 

Během slavností bude možná také prohlídka pivovaru.

Vstup na horní nádvoří, kde bude umístěno vedlejší pódium je zdarma. Vstupenky do celého areálu stojí 190 korun v předprodeji a 250 korun na místě a já věřím, že si to všichni návštěvníci náležitě užijí,“ doplnil Tibor Nechala. Brány pivovaru se pro návštěvníky otevřou v 15:00.

 

03547-Slavnosti_UB.jpg

 

Pivovary Lobkowicz Group, a.s.

Pivovary Lobkowicz Group, a.s. jsou čtvrtou největší českou pivovarnickou skupinou podle tuzemských prodejů a pátou podle celkové produkce.

Skládají se ze sedmi regionálních pivovarů v Protivíně, Uherském Brodě, Jihlavě, Hlinsku v Čechách, Klášteře nad Jizerou, Vysokém Chlumci a Černá Hoře, které se nacházejí na území Čech a Moravy.

V souladu s příklonem spotřebitelů ke kvalitnější a rozmanitější nabídce piva skupina produkuje rozsáhlé portfolio různých druhů piva, která se od sebe liší širokým spektrem chutí. Při výrobě klade důraz na původní receptury a používání těch nejkvalitnějších surovin.

Mezi hlavní značky skupiny Pivovary Lobkowicz Group patří Lobkowicz, Rychtář, Klášter, Platan, Ježek, Černá Hora, Uherský Brod.  Kromě tradičního piva, jako je světlý ležák, nabízí skupina širokou škálu pivních specialit – od polotmavých piv a piv s vyšším obsahem alkoholu až k tmavým ležákům a nealkoholickým pivům. Skupina rovněž nabízí řadu stále žádanějších svrchně kvašených piv typu IPA, ALE, pšeničné. Kromě piva jsou vyráběny i nealkoholické nápoje a stolní vody.

Skupinu Pivovary Lobkowicz Group majoritně ovládá společnost CEFC China, sedmá největší soukromá společnost v Číně. V roce 2016 se CEFC China umístila na 229. pozici mezi pěti sty největšími společnostmi celého světa v prestižním žebříčku Fortune Global 500. Společnost zaměstnává globálně více než 30 tisíc lidí. CEFC si Českou republiku vybrala jako hlavní sídlo svých evropských aktivit a realizovala zde a ve střední Evropě řadu významných investic například v oblasti financí, letectví, průmyslu, cestovního ruchu a hotelového průmyslu či real estate.

 

 

 

Zdroj: Marek PivkaPivovary Lobkowicz Group, a.s., tisková zpráva, www.pivovary-lobkowicz.cz

Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz