Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Velikonoční menu i Šmigrustová party

Velikonoční menu i Šmigrustová party

4. 4. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Pestrou zábavu i dobré jídlo si mohou o velikonočním víkendu užít návštěvníci Velkých Karlovic. K vidění budou ukázky řemesel či folklórní vystoupení. Gurmáni mohou ochutnat kulinářské speciality.

Velikonoční atmosféru zpříjemní karlovický hotel Galik. Od soboty 7. do pondělí 9. dubna bude servírovat Velikonoční menu, jehož nabídce bude i jehněčí kýta se šťouchanými brambory, baby špenátem a rozmarýnovou omáčkou - pokrm, s nímž vybojoval šéfkuchař Galiku Miroslav Milučký v únoru 2012 bronzovou medaili na světové soutěži Emirates Culinary Guild v Dubaji. Ve své kategorii tam uspěl v konkurenci sedmi stovek kuchařů z celého světa.

Jehněčí speciality nabídne i zážitková restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna. Cocktail bar Lanterna pak chystá na sobotní večer Šmigrustovou party s nabídkou slivovic a hruškovic včetně košer verze. Pozadu nezůstane ani třetí z hotelů Resortu Valachy - Horal, který o víkendu nabídne grilované speciality na venkovní terase.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz