24. 2. 2011 Restaurace U Johana ve Zlíně – Příluky, vás zve k degustaci zvěřinových specialit v termínu 1.3.- 4.3. 2011. Přijďte prožít příjemné chvíle a ochutnejte recepty, které pro vás vybrali.
MENU ----- teplý předkrm zvěřinové ravioly s julien zeleninou ----- polévka polévka z čerstvé majoránky s kančím závitkem ----- hlavní jídlo Kančí pečeně na čerstvé kapustě s bramborami na másle Kančí řízečky v teplém bramborovém salátu Jelení steak s koňakovou omáčkou a žemlový knedlík Jelení steak s liškami na červeném víně s celerovým puréé ----- dezert čokoládový piškot s tvarohovým krémem a malinami
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.