Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VÍKEND, KDY SE SNOUBÍ FOLKLOR S HISTORIÍ - SLOVÁCKÉ SLAVNOSTI VÍNA A OTEVŘENÝCH PAMÁTEK V UHERSKÉM HRADIŠTI

VÍKEND, KDY SE SNOUBÍ FOLKLOR S HISTORIÍ - SLOVÁCKÉ SLAVNOSTI VÍNA A OTEVŘENÝCH PAMÁTEK V UHERSKÉM HRADIŠTI

4. 9. 2017 - Patnáctý ročník SLOVÁCKÝCH SLAVNOSTÍ VÍNA A OTEVŘENÝCH PAMÁTEK se v Uherském Hradišti, srdci Slovácka, studnici lahodného vína, folkloru, lidových tradic, řemeslného umu, radosti a dobrých lidí, uskuteční tradičně v druhý zářijový víkend – ve dnech 9. a 10. září.

 

 

 

 

V kraji, kde řeka Morava pomalu plyne krajinou, dává jí své bohatství a jiskru života, vznikla jedinečná akce, v níž se snoubí temperament lidových tradic a pestrost slováckých krojů a muziky s živelností a spontánní atmosférou.

Slavnosti nejsou jen „obyčejným“ folklorním festivalem, ale skutečnou reprezentativní ná- rodopisnou slavností více než šedesáti měst a obcí z celého regionu Slovácka. Letos slavnosti v jejich páteční předvečer zahájí Mikroregion Za Moravú s programem Za Moravú třešně sú… Městská náměstí, ulice, domy a jejich nádvoří, vinné sklepy, muzeum v přírodě Rochus i lodě na řece Moravě ožijí pestrým kulturním programem, v němž je pamatováno jak na milovníky vína a folkloru, tak na děti.

Město Uherské Hradiště otevře svou náruč a své památkové objekty tisícům návštěvníků. Vzácně se podíváte do míst, která jsou oku veřejnosti po zbytek roku přísně skryta. Tak neváhejte a zažijte i vy Slovácké slavnosti vína a otevřených památek.

 

!!VÍCE V NOVÉM ČÍSLE ČASOPISU!!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz