Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

V NIZOZEMSKÉM HAAGU OBSLUHOVALI A VAŘILI STUDENTI ZE ZNOJEMSKÉ PŘÍMKY

V NIZOZEMSKÉM HAAGU OBSLUHOVALI A VAŘILI STUDENTI ZE ZNOJEMSKÉ PŘÍMKY

26. 10. 2017 - Již poněkolikáté se žáci oboru Kuchař- číšník z SOU a SOŠ SČMSD Přímetická ve Znojmě zúčastnili zajištění příprav a obsluhy státní recepce u příležitostí Dnů české státnosti na rezidenci velvyslanectví ČR v Haagu.

Žáci oboru Kuchař- číšník z SOU a SOŠ SČMSD Přímetická ve Znojmě (Lukáš Záruba, Jakub Klempa a Martin Havelka) se zúčastnili pod vedením učitele odborného výcviku Bc. Martina Bendy zajištění příprav a obsluhy státní recepce u příležitostí Dnů české státnosti na rezidenci velvyslanectví ČR v Haagu.

03718-20170927_131404.jpg

 

První dva dny po příletu do královského města studenti pomáhali připravovat tradiční speciality české kuchyně. Chystali bar, výzdobu sálů a rautové stoly, na kterých byly pokrmy slané i sladké. Zajišťovali přivítání hostů v podobě welcome drinku a mnoho dalšího.

03718-20170927_163325.jpg

Haag je sídlem mnoha velvyslanectví, Europolu a kromě jiných organizací i Mezinárodního soudního dvora OSN a Mezinárodního trestního tribunálu pro bývalou Jugoslávii. Pro studenty je tedy účast na tak prestižní akci velkou odměnou.

„Odborné znalosti, ochota a pracovní nasazení budoucích kuchařů svědčilo o velmi dobré úrovni této střední školy. Spokojenost hostů a účastníků je dobrou reprezentací nejen České republiky, ale i města Znojma v Haagu. Žáky tato akce velmi obohatila a získali mnoho odborných zkušeností a dovedností,“ hodnotí práci svých svěřenců Martin Benda.

03718-20170927_173227.jpg

 

Zdroj: Mgr. Libor Hanzal, ředitel, SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s. r. o., www.sousoszn.cz


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz