Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

CHARITATIVNÍ AUKCE VÍN pro unicef

24. 4. 2012 - Miloš Pokorný a Roman Ondráček ze skupiny Těžkej Pokondr se ujmou licitace aukce, která se ve prospěch UNICEF koná ve čtvrtek 26. dubna 2012 od 17.00 hod. na Výstavišti v Praze – Holešovicích (Průmyslový palác – pódium), v rámci mezinárodního veletrhu pro gastronomii Víno&Delikatesy.

Dražit se bude celkem 15 mimořádně kvalitních a zajímavých vín, např. Banyuls Grand Cru 1964 (Francie) a Maury – vin doux naturel 1929 (Francie).

Výtěžek z aukce je určen na zajištění terapeutické výživy pro děti strádající podvýživou v Sahelu.

Vstupné na aukci činí 500 Kč, pro vstupenky kontaktujte UNICEF na unicef@unicef.cz.

Každý, kdo si vstupenku na aukci zakoupí, získá zároveň zdarma vstupenku na veletrh. Dražba je spojena s ochutnávkou některých vín zařazených do aukce.

Na aukci srdečně zveme příznivce UNICEF a ctitele kvalitních vín!

Kompletní seznam vín zařazených do aukce naleznete zde:
http://www.vinodestilaty.cz/cz/aukce-vin/seznam-vin-do-aukce

Pro více informací o 15. gastronomickém veletrhu Víno&Delikatesy a charitativní aukci navštivte: http://www.vinodestilaty.cz/cz/o-veletrhu

 

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz