27. 11. 2017 - Když jste přišli ze sjezdovky. Když se bavíte s přáteli. Když máte radost. Když na vás přijde melancholická nálada. Když se chcete zahřát…
Vyzkoušejte originální variace klasických horkých nápojů, díky kterým roztajete na těle i na duši. Jejich autorem je respektovaný barman a mezinárodní ambasador Becherovky George Němec.
Ingredience
45 ml Becherovky Original
80 ml jablečného džusu
80 ml vody
lžička medu
plátek citronu
Na ozdobu:
Plátek citronu, nebo plátky jablka
Postup: všechny ingredience smíchejte a zahřejte.
¨
Ingredience
45 ml Becherovky Original
120 ml červeného vína (doporučujeme lehčí)
20 ml vody s medem (50:50)
10 ml limetkové šťávy
Na ozdobu:
tyčinka skořice
Postup: všechny ingredience smíchejte a zahřejte.
Ingredience
45 ml Becherovky Original
10 ml citronové šťávy
90 ml vody
10 ml pomerančového džusu
20 ml cukrové vody (50:50)
Na ozdobu:
Plátky citrusů
Postup: Všechny ingredience smíchejte a zahřejte.
Ingredience
45 ml Becherovky Original
horká voda
plátek citronu
lžíce medu
Na ozdobu
Plátek citronu a skořice
Postup: Becherovku a horkou vodu nalijte do hrnku, přidejte plátek citronu a oslaďte lžičkou medu (podle chuti).
Ingredience
45 ml Becherovky Original
60 ml šípkového čaje
20 ml vody s medem (50:50)
15 ml limetkové šťávy
Na ozdobu
Plátky pomeranče a hřebíček
Postup: Nalijte všechny ingredience do konvičky, promíchejte a ohřejte. Vhoďte do konvičky jeden plátek pomeranče a hřebíček.
Zdroj: Michal Včeliš, PR, na Facebooku
Ilustrační foto: Pixabay
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.