Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SPOTŘEBITELSKÁ SOUTĚŽ MÁ PRVNÍHO VÝHERCE ŠKODY FABIA

SPOTŘEBITELSKÁ SOUTĚŽ MÁ PRVNÍHO VÝHERCE ŠKODY FABIA

29. 11. 2017 - Od října je v běhu velká podzimní spotřebitelská soutěž s názvem „Střihněte si 3x Škodu Fabia a sto tisíc dalších skvělých cen“, kterou pořádá Státní zemědělský intervenční fond (SZIF). Jeden ze tří vozů Škoda Fabia putoval včera do rukou šťastné výherkyně.

Je jí paní Daniela H. z Jirkova. Losování se odehrálo na slavnostním večeru během udělování certifikátů KLASA nově oceněným výrobcům.

Velká spotřebitelská soutěž probíhá pod taktovkou SZIF už od 16. října 2017, možnost se do ní zapojit je do 14. ledna 2018. Zúčastnit se může každý, kdo vyplní a zašle hrací kartu se 30 značkami kvality: Klasa, Regionální potravina, BIO Produkt ekologického zemědělství, Evropské logo pro ekologickou produkci, Chráněné označení (ZTS, CHZO, CHOP), Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou ČR, Česká potravina nebo Česká cechovní norma. Cílem je podpořit osvětu a konzumaci kvalitních potravin. Hlavní cenou jsou tři vozy Škoda Fabia, z nichž jeden už putuje ke své majitelce.

03787-Losovani_pod_dohledem_notarky_provedl_vlastni_rukou_ministr_zemedelstvi_Marian_Jurecka-1.jpg

Foto: www.akademiekvality.cz. Losování pod dohledem notářky provedl vlastní rukou ministr zemědělství Marian Jurečka.

V této souvislosti je dobré podívat se na průběh soutěže. Na konci 4. herního týdne zaslali soutěžící na hracích kartičkách přes 880 tisíc log z obalů kvalitních potravin, z nichž téměř 541 tisíc patřilo Klase. Je vidět, že tato prestižní značka hraje opět prim. Na druhém místě se nachází Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou, třetí příčka patří značce Chráněné zeměpisné označení.

Na tradičním večeru s udělováním certifikátů KLASA 23. listopadu na Žofíně našla první Fabia bílé barvy svou šťastnou majitelku, paní Danielu H. z Jirkova, která soutěžila i v loňském roce a jako svůj nejoblíbenější výrobek z řady oceněných potravin uvedla nanuka Míšu. Losování pod dohledem notářky provedl vlastní rukou ministr zemědělství Marian Jurečka. Přítomen byl i generální ředitel SZIF Martin Šebestyán. Kartička paní Daniely byla vylosována z obrovského množství 29 348 herních karet za celé 4 týdny soutěže. Dobrý vkus ve výběru potravin se tedy této spotřebitelce skutečně vyplatil. Srdečně gratulujeme.

03787-Losovani_pod_dohledem_notarky_provedl_vlastni_rukou_ministr_zemedelstvi_Marian_Jurecka-2.jpg

Foto: www.akademiekvality.cz. Losování pod dohledem notářky provedl vlastní rukou ministr zemědělství Marian Jurečka.


Ve hře stále zůstávají dvě Fabie, dále ceny pro nejrychlejší, nejaktivnější, týdenní výhry a nezapomněli jsme ani na bonus na konci soutěže.

 

Více informací najdete na www.akademiekvality.cz.

 

Zdroj: Hana Králová | PR MANAGER

Zdroj fotografií www.akademiekvality.cz. Fotografie aut jsou pouze ilustrativní.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz