Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

KUPTE VSTUPENKY NA ZNOJEMSKÉ HISTORICKÉ VINOBRANÍ JAKO DÁREK

KUPTE VSTUPENKY NA ZNOJEMSKÉ HISTORICKÉ VINOBRANÍ JAKO DÁREK

8. 12. 2017 - Permanentky na největší svátek vína u nás jdou právě do prodeje! Znojemské historické vinobraní, které se koná od 14. do 16. září 2018, tak můžete koupit v podobě vstupenky nejen jako vánoční dárek, ale i jako pozornost při jiné příležitosti.

„Poprvé začínáme prodávat vstupenky s takovým předstihem, neboť jsme chtěli vyjít vstříc těm, kteří chtějí darovat pod stromeček zážitek v podobě návštěvy Znojemského historického vinobraní. Permanentky zakoupené v předprodeji jsou navíc cenově zvýhodněné, což je určitě plus,“ vysvětluje záměr místostarosta Znojma Jan Grois.

Předprodej cenově zvýhodněných dvoudenních permanentek začíná ve středu 6. 12., jejich cena je 300 Kč a zakoupit je můžete v Turistickém informačním centru v Obrokové ulici ve Znojmě, dále v síti Ticketstream na www.ticketstream.cz a v cestovních kancelářích Čedok a Firo-Tour.

35. ročník Znojemského historického vinobraní se bude odehrávat na 13 programových scénách a jeho vrcholem bude velkolepý historický průvod krále Jana Lucemburského s družinou čítající na 500 dobových postav. Z hudebních vystoupení se můžete těšit na hvězdná jména, jakými jsou Klara Vytisková, Ben Cristovao nebo kapely Buty či Harlej.

„V pátek a v sobotu se platí vstupné, neděle, která je zaměřena na řemeslná tržiště s doprovodným historickým programem je zdarma,“ dodává ředitel Znojemské Besedy František Koudela.

Více informací o předprodeji najdete na www.znojemskevinobrani.cz.

 

Zdroj:Kamila Kolesová , marketing

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz